Motorisering af spor 0 diesellokomotiv

af Peter H, Nærum, søndag 22. august, 2021, 16:41 (102 dage siden) @ Bo Dyja

Hej Bo

1000 tak for gode svar og fotos der forklarer mere end ord.

Grunden til at jeg bygger er, at jeg VIL selv. At det lige bliver My er simpelthen fordi det er disse jeg er mest fascineret af, og modelbygning er hårdt arbejde og så hjælper det på projektet at der er følelser med i det.

For mig handler det om hvilket materiel jeg har det bedste øje til. Og Litra My har jeg et på flere måder, godt øje til.

Vingehjul og litreringer, som jeg for længe siden tegnede op i 1/2 størrelse ift. forbilledet. Jeg går meget op i detaljer, men helheden skal selvfølgelig allerførst være plads.

Jeg vil gerne lægge fotos op i en af de nærmeste dage, skal lige have taget nogle først.

Med venlig hilsen
Peter H


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

På sporet af 2015

På sporet af 2015
Pris 180 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen