Sidste chance - PerfectTrains / L.S. Models DSB EB

af Morten Flindt Larsen, København K, onsdag 21. april, 2021, 12:16 (16 dage siden) @ carolus rex

det som man ser på det, men det undre mig blot at folk gider at gi flere tusinde for noget som ikke virker ordentligt, bare fordi der står DSB på det, jeg er i hverfald ikke imponeret over deres produkter, men sådan er vi jo forskelige.
Og så er det bare at jeg synes det er lidt sjovt at nogen himler op over et lok der kun kommer med et drifts nummer på trods af at modellen ser ud til at være en tip top model på alle mulige andre måder og når nu nogen endelig gider at gi os en ny og bedre model, så er der da kun grund til glæde synes jeg....så håber jeg bare at de ikke os lider af slappe koblinger, knækket tandhjul. eller sprunget kardanaksler, eller hjul der pludselig ryger af når man løfter op i personvognen eller modeller der ikke er samlet ordenligt.

Nu kører jeg epoke III, så jeg hører ikke til dem, der "himler op" om, at modellen kun kommer i et driftsnummer. Jeg har blot påpeget, at strategien med kun et driftsnummer og ikke to er risikabel, når man som ny producent forsøger at starte en produktion op af noget som allerede tre andre producenter fremstiller. Vi får se, om mine forventninger til projektet bliver gjort til skamme eller bekræftet. Det sidste vil glæde mig meget.

--
Med vanlig venlig hilsen
Morten F. Larsen
Institut for teoretisk Modeljernbane


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen