Sidste chance - PerfectTrains / L.S. Models DSB EB

af UTJ, onsdag 21. april, 2021, 08:24 (16 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Jojo, det er da bestemt muligt, at Piko, Roco og Märklin, som du skriver, vil lave andre nummervarianter på et senere tidspunkt, men det har bare intet med PerfectTrains' modelprojekt at gøre. Dør PT-projektet, fordi PT kun kan levere ét nummer, så var ét nummer ikke nok for PT, som du påstår.

Præcis. Hvis PT kun kommer med ét nummer er sandsynligheden for at hver enkelt kunde køber mere end et stk lille, hvis overhovedet. Markedet er vel allerede dækket med alle de andre udgaver for langt de fleste. Desuden vil de mest ivrige nok allerede have indkøbt andre fabrikaters, så det er et meget smalt marked man bevæger sig ind på, hvor det kun er de meget Vectron-glade som køber. Har ikke indrtykket at PTs konkurrenters udgaver er så slemme at de bliver sat i skammekrogen når PTs udgave kommer. Men måske regner man ikke med af sælge flere end 150 stk af PTs model og så er et nummer formentlig ok. To numre kunne måske trække 250 stik i alt, men det er ren spekulation.

--
ئۇلغىك


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen