Søger franske liggevogne fra R37 , art. nr. 42114

af Toftegaard, onsdag 13. marts, 2019, 10:54 (519 dage siden) @ Jan Bøgedal Slundt
redigeret af Toftegaard, onsdag 13. marts, 2019, 10:58

Hej Dennis :-)
Det er den oprangering fra 1986 jeg går efter, men måske ikke den helt rigtige liggevogn, men den ligner temmelig meget :-)
mvh.
Jan


Det burde sagtens være muligt at opbygge både den ene og den anden stamme med SNCF-vogne med hvad der er tilgængeligt - eller har været tilgængeligt eller snart bliver tilgængeligt - fra enten R37, REE-Modèles eller Jouef. R37 køber jeg hos Lippe, REE-Modèles hos Schmidt-Wissen og Jouef hos dem begge.

Når jeg skal følge med i hvad der er kommet på markedet, så er det ved at være inde på http://laborsadeltreno.com/ita/index.php i Milano et par gange om ugen. De fører ikke R37 men praktisk taget alt andet.

La BORSA del TRENO tager selv billeder af modellerne, og de er efter mening den webshop med modeltog overhovedet, globalt, der gør dette bedst. Men jeg står klar til at blive udfordret på denne mening ;-)

Mvh Toftegaard


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen