Fantasimodeller

af Jonas Petersen, torsdag 02. august, 2018, 07:25 (1178 dage siden) @ Bent Larsen

Det er ikke kun farbrikanterne der er med på vognen, hvor mange af os har en fantasivogn fra Miniatur Wunderland på anlægget eller henstIllet i et skab?

Det er rigtigt. Der har jeg faktisk én. Det er en souvenir, og jeg købte den fordi jeg synes den var sjov. Den står i vitrinen som minde om en god dag. Det har jeg ingen problem med.

Hvor mange vil stå ved det? Se, det er et godt spørgsmål.

Jeg er på ingen måde nittetæller. Når jeg ikke køber en vogn uden forbillede, så mener jeg at "den skal være repræsentativ for forbilledet". Vognen skal ligne, og man skal kunne sige: "Ja, det kunne godt være sådan en vogn".

Jeg synes egentlig at PIKO-vognen er repræsentativ for en "dansk privatejet godsvogn". Bremsehuset kan diskuteres, da det placerer vognen i en bestemt tidsperiode. Uden bremsehus, vil jeg gætte på at vognen kunne snige sig ind på de fleste anlæg uden at det nogensinde blev opdaget. Især hvis den blev patineret.

Hvor går grænsen? Det må den enkelte gøre op med sig selv. Tydeligvis er der nogen på Facebook, der mener den er overskredet. Hos mig skal det være plausibelt.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Fodrejse ad tilgroede spor

Fodrejse ad tilgroede spor
Pris 185 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak







Copyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen