Retningslinjer for brug af forum, private salgs annncer.

af Morten Flindt Larsen, fredag 08. juni, 2018, 09:31 (163 dage siden) @ Futfar

Hej Steff.

Det korte svar fra mig ville være: Godt brølt Løve! Men det er måske ikke alle læsere af forum, der kender dette udtryk, og forstår den dybere mening med dette :-P.

Derfor, lidt mere "lyd" på budskabet fra min side af bordet..
Salgsannoncer - i det sete omfang - finder jeg også må tilhøre andre fora end dette. Enkelte beskeder om at man har dette og hint til salg, finder jeg er helt OK, men alting med måde ;-).

Menings-/erfarings udvekslinger - helt uden nogensomhelst politiske budskaber - anser jeg for at burde nyde fremme i et forum som dette, så længe der anvendes et høvisk sprog, samt udvisning af almen dannelse i samme..

Jeg har ikke nogen smartphone, i-phone eller tilsvarende, og jeg færdes aldrig på fjæsbog, piphans eller andre - i mine øjne - obskure fora, men det er mig ikke ubekendt, at det åbenbart er helt normalt på visse fora, at tilsvine enhver der ikke lige har den samme mening som en selv. Og jeg har da også set masser af eksempler på sprogbrug der trodser enhver beskrivelse, hvis man ellers er i besiddelse af en vis dannelse, og ikke tror at PLI er en underafdeling af PLO. (PLO er på verdensplan vedtaget, en terror organisation, så min brug af betegnelsen må siges at være salonfæhig).

Naturligvis er webmaster og moderatorer suverænt bestemmende hvad der må skrives på forum, men efter min mening nærmer det sig censur at fjerne indlæg der ikke overtræder ovennævnte regler om sprog mv.


Hejsa

Det står sådan set klart og tydeligt i "Velkommen til Signalpostens forum", at Signalpostens forum er: "stedet hvor modeljernbaneinteresserede diskuterer stort og småt".

Hvis salgsopslag har noget som helst med diskussion af stort og småt at gøre, så må den ugentlig tilbudsavis fra det lokale supermarked jo også betegnes som en debatavis. Men bevares, hvis webmaster og moderatorer betragter den som en sådan, så er det jo en anden sag.

Betydningen af ordet 'forum' kan i øvrigt ses her.

Med venlig hilsen
M:-)rten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen