Retningslinjer for brug af forum, private salgs annncer.

af Steff, 7/6 2018, 14:54 (2149 dage siden)

Kære Webmaster og moderator

Tilsyneladende er forum ikke selv istand til at forvalte og/eller forstå de retningslinjer der er på siden for indhold, kritik, svar og andet.
I dette tilfælde egen annoncering/salg af MJ produkter, der i dette tilfælde med ca. 15 stk. i løbet af meget, meget kort tid og om samme emne, i nogens øjne nærmer sig ”spam” eller som jeg og åbenbart flere andre, synes efterhånden upassende for dette forum i dette antal. Og trods flere bemærkninger/henstillinger fortsætter. Altså er den ene part fuldstændig ligeglad.

Da jeg så kan konstatere, at de kritiske indlæg der har været fra i alt 4 brugere, herunder jeg, alle er blevet fjernede (vi taler jo ikke om censur, for det gør man da ikke her på siden, vel?) må de jo så åbenbart jf. webmaster bemærkninger til brug af denne side, have været ikke passende i indhold, sprogbrug og valg. Det kunne man vel have meddelt de pågældende i en mail?

Derfor bliver jeg nødt til her og på denne måde, da jeg åbenbart som anstødssten, dels er årsagen til at bemærkninger er blevet fjernede og også en manglende viden om hvilke emner der er passende, herunder tæppebombning af salgsannoncer for eget overkomplet indkøb, gerne have en officiel og her på siden klare retningslinjer for annoncering. Det vil jo gøre det hele meget lettere for alle at vide pro eller contra.

Det nytter jo ikke i bedste (ikke nævne et tidligere østland) -stil, at bortfjerne eller censurer uden overhovedet nogen som helst stillingtagen til det emne der er anledningen, vel? For man har vel mod og mandshjerte til at skrive offentligt her hvilke retningslinjer der er til glæde for alle. At stikke hovedet i en busk, tie og lade som ingenting er noget vattet og absolut uventet, synes jeg.

Jeg går ud fra, at det IKKE er kommercielle interesse der er afgørende for sidens indhold, altså hits, men at det er – som webmaster selv skriver - ”stedet hvor modeljernbaneinteresserede diskuterer stort og småt, nyt og gammelt omkring det spændende emne Modeljernbaner!”. Jeg kan ikke se at salgsannoncer er medtaget!

Med venlig hilsen og i håb om et klart svar til glæde for alle.

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak