Spørgsmål til DSB Q-Vogne, indvendig farve OT Næstved

af Morten Flindt Larsen, København K, 1/3 2017, 03:22 (2617 dage siden) @ Morten Flindt Larsen


Morten har opgivet tidspunktet til ca. 1951 og når jeg ser på beklædningen af personerne passer det sikkert også, med den ellers absolut ringe forstand jeg har på dette område.

Nø nø, fotoåret er ikke "ca. 1951" men entydigt 1951. Det fastslår fotonummeret uden skygge af tvivl. Det er fotostedet, som det volder problemer at identificere. Vi er med overvejende sikkerhed øst for Storebælt, og muligvis er billedet taget i en "privatbaneby" jf. gavlen på den bagvedstående godsvogn på nederste foto.

Og det var det så. De to fotos er taget i Næstved og viser kreaturer under aflæsning på A/S Næstved Kvægtorv og offentlige Slagtehuses private sidespor. I baggrunden en husrække på Farimagsvej.


Med vanlig venlig hilsen
M:-)rten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak