Koblinger & McK's ME...?

af UTJ, 14/10 2016, 02:22 (2751 dage siden) @ TogSvendsen

Jeg synes ikke at det er for meget at forlange kompatibilitet med de mest almindelige kortkoblinger på markedet (Fleischmann og Roco). Jeg er overrasket over, at det overhovedet er et problem.

Måske. Men det er at betragte som uorginalt udstyr og man kan altså ikke forlange at en producent skal gennemprøve sin udvikling i forhold til andres selvopfundne standarder - der kan komme en anden super-kort-kobling på markedet i morgen og så er det pludselig den, som der skal tilpasses efter. Lav modellerne efter MEN-normerne og hvis der er afvigelser fra disse, bør enhver producent oplyse om dette.

Men mon ikke man kan få ekstra plove, så man kan have et sæt ekstra liggende, man ikke har skåret i? Selvfølgelig mod behørigt vederlag.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak