DR vogne 25cm fra SCHICHT

af Steff, 19/10 2011, 14:12 (4545 dage siden) @ Jimmyoldtimer

Hej Jimmy!

Vil bare vise dig et billede af en af dine vogne, her i NEPTUN den 31. maj 1984 kl. 1755.
[image]
Som du kan se er tidspunktet en overgangsperiode, hvor materiellet havde forskellig design. Derved også "skrevet", at du jo derfor kan køre med forskellige designvogne i samme stamme.
Og om det er 1:100 eller 1:87 er jo din afgørelse og ikke andres. Hvis du er tilfreds er det jo godt, det er jo dit anlæg og på et klubanlæg kan man jo bare blive eneige om, at den eller hin stamme med internationale vogne er f.eks. 1:100. For det er det vognmateriel man har til rådighed. Og der er jo på nuværende tidspunkt IKKE de danske vogne, der løb som lokalvogne, litra Bg.
Billedet stammer forresten fra et blad nogen her på siden åbenbart har et sygeligt forhold til, så det må du undskylde;-) .


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak