DR vogne 25cm fra SCHICHT

af h087 ⌂, bagsværd, 16/10 2011, 22:00 (4565 dage siden) @ Carsten B. Thomsen

Hej Carsten
er absolut enig med dine betyragtninger her

Suk! (med udråbstegn). Det er den slags kommentarer, der får 3-/2-skinne "debatten" til at blusse op med (alt for) jævne mellemrum på Sportskiftet.dk.
Skulle vi ikke vedtage at holde en god tone her på Signalposten (i det mindste) og have en knapt så ømfindtlig (vis) legemsdel desangående ?.
På forhånd tak
(Og det sagde/skrev 2-skinne køreren med over 70 af de nyere og superflotte Märklin-godsvogne i samlingen - og som lige har investeret i Märklin-sættene #46922 og #47025 med de superflotte DSB-godsvogne 3 x Kbs hhv. Rs og Res. Det er simpelthen kræs ).

og så sad jeg og tænkte lidt ( ja det sker engang imellem ) Egenligt køre vi alle 2 skinne - der er så 2 former for strømoptag - en med : strøm op igennem hjul i den ene side og retur i den anden side - det andet med strømoptag via en midtsidende strømoptager og med midtliggende exstrømskinne - nuværende punktstrømskinne - så op denne vej og retur igennem hjullene - så altså køre vi alle 2 skinne - og forskellen ligger så bare i hvordan vi tager strøm op - lidt enkelt opstillet - men....det er da ikke en krig værd - det drejer sig om interesse for tog i stort og småt - så enkelt burde det være
mvh h087

--
med venlig hilsen
henning orlowicz h087 - h087@hotmail.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak