Styre- og mellemvogne fra det ny MJ firma F2010.

af Steff, 29/4 2013, 17:48 (4067 dage siden)

Go´eftermiddag til alle MJ´er!
Syntes lige, at I skulle nyde synet af den nye styrevogn fra det ligeledes nye – salgsmæssigt på markedet – MJ firma F2010. Sammen med mellemvognen litra CRM (og derfor med koblingsdåser for styreledninger) er de lige havnet på mit bord. Og hvilken nydelse er det ikke. Hvis dette er fremtiden for F2010 lover det godt. Der produceres jo ud fra devisen lidt, BETALT og godt.
F2010 har været i kulissen et stykke tid og foruden disse vogne er også firmaet bag rangerlokomotivet litra F, de kommende to-akslede motorbivogne samt kølevognene IKA mv. Firmaet har selv udviklet, kontrolleret og betalt. Hidtil har det nu konkursramte Hobby-trade udelukkende været salgsorganisationen for F2010 og har derfor ej heller noget som helst at gøre med F2010 produkter. Men æskerne var fremstillede med HT som salgsorganisation, hvorfor der er kommet klæbemærker med navnet F2010 på.
Hvordan organisationen for F2010 ser ud og hvem der tegner (ejer) firmaet og hvem ejeren evt. har ansat, må ejeren selv fortælle og det sker sikkert snarligt på hjemmesiden F2010. Og jeg er også sikker på, at F2010 helt klart og tydeligt vil fortælle forhandlerne, hvordan de skal forholde sig, hvis de ønsker disse flotte modeller, kunderne gør jo!
Og tænk på, at Heljan i Søndersø kommer med 1900 MO´er, lige til F2010 CR modeller. MJ fryd over norm!

[image]
Herover et billede af den nye styrevogn litra CRS fra F2010. Fotoapperatet giver desværre ikke modellen den skarphed alle detaljerne fortjener.

En anmeldelse af mellemvognen CRM (uden styreledning) kommer i maj måned i "avisen" fra Næstved. Den er anmeldt af nok en af de bedste vognkendere, bl.a. her fra siderne. De andre ovennævnte vogne vil blive anmeldt i det næste, næste nummer i september.

Fortsat god dag.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak