Hjælp til at bygge Roskilde remise

af Sebastian Buur Petersen @, 7/9 2023, 21:22 (233 dage siden) @ Steff

Hej Steffen,

Jeg ved godt, at det ikke har noget at gøre med litra P. Men jeg er ny i dette, så jeg ved ikke, hvordan jeg skal skrive til dig privat.

Jeg er i gang med at bygge Roskilde remise i størrelse H0 fra Epokmodeller. Jeg vil gerne gøre den så tro som muligt, og derfor har jeg talt med Jørgen og Villy, som har arbejdet i remisen den gang, hvor den blev brugt af jernbanemuseet. Jeg har nogle udfordringer med at finde nogle billeder indefra remisen, og jeg kan ikke kigge ind af vinduerne. Men jeg kan godt huske noget af det, fordi jeg har været inde i remisen mange gange. Men nu hvor jeg er i gang med at bygge remisen, skal jeg være sikker på, at det er rigtigt. Villy sagde, at jeg skulle kontakte dig, for måske har du nogle billeder af remisen indefra. Kan du hjælpe mig med det?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak