Hobby (marked) messe Rødovrehallen

af Claus E. Hansen, Silkeborg, 6/3 2023, 21:33 (361 dage siden) @ Svend B J
redigeret af Claus E. Hansen, 6/3 2023, 21:58


Der var langt mere brugt tog til salg end nyt. Hvis man ikke er påpasselig, kommer man hjem med noget som har kørt rundt hos andre i længere tid. Modelbanehobbyens svar på de kræmmermarkeder der arrangeres rundt om i landet. Forhandlerne er ikke flinke til at skilte med, at det (i mange tilfælde) er dødsboer der ligger fremme på bordene. Men de er dygtige til at oplyse om før-pris (altså ny-pris da varen i sin tid blev anskaffet) sat op mod den nye nedsatte pris. Det ville de færreste brugtbilforhandlere slippe godt fra.

Helt enig, det er enorme mængder af brugt modeltog der er i omløb. Man skal virkelig se sig for, for ellers kommer man til at betale en fed overpris. På en anden messe for ikke så lang tid siden, var der fx "udsalg" på store mængder 30 år-35 år gamle Roco-vogne, uden på nogen måde at gøre opmærksom på det.

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak