Model af Københavns hovedbanegård

af Steff, 22/11 2022, 17:09 (384 dage siden) @ Theis Andersen

Kære Theis

Nu er det ikke sådan at jeg føjter ud og ind af Kh, men jeg mener IKKE at der sporskifter eller andet UNDER selve Kh, først ude i graven (mod N og Kk). Men vedhæftet en sporplan hvor du kan se sporforløbene, kan været ændret lidt i graven. Men det kan du jo se ved selvsyn.

[image]

Om det gamle "Lampisteri" stadig eksisterer ved jeg ikke, men ellers var der ikke noget at finde/se under Kh, nogle godselevatorer, men ellers murerne til gangene mellem afgangshallen og ned til de lange gange ud til perronerne.

M.h.t tegninger af Bernstorffssiden (Tivoli) kan jeg ikke hjælpe dig. Muligvis kan "Danmarks Jernbanemuseums Videncenter". Skriv til DJM att. Videncenteret og stil dine sp. der. Alternativt få en aftale på Stationskontoret på Kh, ankomsthallen helt nede ved spor 1 og udgangen til Tivoli, om at få lidt hjælp der.

Bedste hilsener

Steff


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak