Model af Københavns hovedbanegård

af Oliver Løvgard, Ballerup, 21/11 2022, 22:23 (317 dage siden) @ Theis Andersen

Hej Forum
Jeg er ved at bygge Københavns hovedbanegård i byggespillet Minecraft, men jeg mangler nogle oversigter eller tegninger, over hvordan sporene ligger under hallen. Jeg har fundet nogle enkelte tegninger og gamle billeder af hallen og perronerne, men jeg mangler under hallen og den sydlige del af fløjen ud mod Bernstorffsgade. Men så tænkte jeg at der måske er en nørd, (ment på den kærligste måde) herinde, der kunne ligge inde med sådan nogle tegninger. Eller måske vide om og hvor man kan få fat i sådan nogle tegninger.

Mvh Theis
[image][image]

DSB har lavet KH i Minecraft til børn og unge, således de kan bruge det til at lære at færdes nær skinner, perroner og tog.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak