Heljans MAK AC

af kka-dk, 25/1 2022, 23:21 (851 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Øh - nej.
Mange har fortsat analoge anlæg.
Inklusive undertegnede og de 4 modeltogsbekendte jeg kender.


Så har producenterne jo ikke styr på deres salgstal, når I er de fleste, og der sælges flest analoge modeltog. Ved de mon det? :-|

Eftersom en digitaldekoder uden lyd som oftest koster det samme eller mindre end en perfektomskifter til treskinnebrug er det ret svært for producenterne at vide om deres digitale treskinnemodeller bliver solgt til analoge eller digitale anlæg. Og de er sikkert også ret ligeglade.

Der er i hvert fald ingen grund til som producent at markedsføre analoge treskinnemodeller mere. Medmindre man altså benytter en dekodertype der vitterlig er problematisk analogt, som i nærværende tilfælde.

Selv for toskinne H0 er salgstallene næppe et eksakt billede på fordelingen - nogle analog-kørere betaler gladeligt for en dekoder for at få lyd- og lysfunktioner, der også er aktiveret analogt, eller som fremtidssikring. Og vice versa foretrækker nogle digitalkørere andre dekodere end de, producenterne leverer med, hvorfor de køber analoge udgaver med dummyplugs. Det sidste har jeg selv gjort flere gange.

Mvh. Klaus K.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Sorøkatastrofen

Sorøkatastrofen
Pris 225 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak