Heljans MAK AC

af kka-dk, 24/1 2022, 11:24 (814 dage siden) @ nb

Jamen du har skam helt ret, af 7.3.2 fremgår det i det gule skema, at Micro V4 er en af de decodere, der kan anvendes til AC, men det er vist en tyrkfejl, for af afsnit 19. Technical data fremgår det, at Micro V4 ikke kan bruges til AC. Men det er nok 7.3.2 der desværre har forledt større ånder end mig til at mene, at Micro V4 kan anvendes til AC - I øvrigt så anvender jeg den hvide Märklin 6647.

Der er desværre helt generelt meget rod i ESU's manualer.

Det er for eksempel typisk at de glemmer at opdatere indholdsfortegnelsen, når de laver en ny version. Det er dog - i modsætning til det om AC-brug - ikke direkte skadeligt, men der er en del andre småfejl, modsigelser og lignende i deres dekodermanualer. Jeg har fundet flere fejl omkring fuktionsudgangene; som oftest i relation til hvilke dekoderversioner der har forstærkede hhv. uforstærkede udgange, og om de er kortslutningssikrede.

Generelt har jeg det lidt ambivalent med ESU's manualer; de er i modsætning til konkurrenternes "ingeniør-manualer" både letlæselige, illustrative, dybdegående og har sågar til tider (meget u-tysk) strejf af humor. Men det ville være bedre hvis de brugte ressourcerne på fejlcheck.

Mvh.
Klaus K.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak