Fra analog til digital

af Claus E. Hansen @, Silkeborg, torsdag 05. august, 2021, 20:57 (119 dage siden) @ ptmadsen


Endelig når du har ombygget noget, så er det jo ikke originalt længere og de penge du har kastet i projektet er tabt, så godt og vel.

Mit modeltog er til at lege og hygge sig med, det er bestemt ikke et investeringsobjekt.

Der er efterhånden produceret modeltog i så enorme mængder, bare tænk på hvad der bliver lavet for hvert år, at priserne kun går en vej, og det er nedad. Undtagen er det aller ældste og nogen få eftertragtede ting af det nyere.

Prøv fx at følg lidt med på legetøjsauktionerne, og de meget store mængder der dukker op hver gang. Det er ved at være nogen år siden nu, det kunne betale sig at investere i.

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen