Avatar

Fireakslet MO på vej fra Heljan

af Futfar @, Kajerød, mandag 28. december, 2020, 17:16 (26 dage siden) @ Bent Larsen

HELJANs første løft i flok projekt gik da godt nok, og der er efterfølgende solgt mange MX, jeg var med KMJK på besøg hos HELJAN da projekt MX blev startet.

Nu var jeg så ikke klar over at 'projekt MX' oprindeligt var et 'løfte i flok' projekt. Jeg kan så blot konstatere, at de 6 stk. Heljan MX jeg har - som nævnt andetsteds - kører helt perfekt, både med ESU lokpilot og ESU loksound.

At købe loks i samlesæt, ligger mig så evig fjernt - hvorimod jeg ikke har spor imod at forbedre/ombygge div. loks så de passer til mine behov.

Jeg har eksempelvis ombygget flere meget gamle analoge Märklin loks til digitalt, helt uden problemer!

Men som du rigtigt anfører, er samlesæt - a la IKEA - nok ikke besværet og evt. økonomisk fordel - værd. Jeg vidste i øvrigt ikke at der stadig fandtes sådanne 'samlesæt' for loks?

Og ja, det danske marked er af beskeden størrelse, men priserne er steget langt mere end stort set alle andre priser i DK de seneste ca. 20 år. (Jeg er ikke i besiddelse af statiske tal for pristal/pristalsreguleringer i nævnte periode, og da slet ikke hvad priser på modeltog angår). Jeg er ikke DJØF'er...

Og lad os så lige tage den med: Du kan da bare lade være med at købe noget hvis du ikke har råd! Et argument der er svært at komme uden om, så 'so be it'..

--
Med venlig hilsen
Futfar.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen