EB i model findes med lidt fingerfærdighed

af Nordexpress, 28/12 2020, 13:26 (1215 dage siden) @ Futfar
redigeret af Nordexpress, 28/12 2020, 13:31

Det kommer mere an på, hvor travlt du selv har.

Der står en til forveksling vellignende Roco ÖBB 1293 Vectron ude hos Kystbanen. Tag ud og kig på den!

Du skal blot fjerne de store ÖBB bogstaver på siden og anbringe et litranummer på fronten, så kan den sagtens gå for en EB uden at nogen opdager det.

Kystbanen Roco 73954

Nittetællerne og feinscheckerne vil dog så bemærke, at DSBs og ÖBBs røde og grå farver ikke er identiske. Men der skal godt nok en god lup til at se forskellen.

Både Roco, Piko og Märklin har mange H0 Vectroner på samvittigheden. Mht. EB kan man frygte, at producenterne venter til Vectron nr. 1.000 til DSB. Men mon ikke én af dem springer i målet forinden?

PS. Der sidder tilsyneladende et ekstra gelænder monteret på dørene til førerhuset på DSB EB, som jeg ikke kan se på andre baneforvaltningers Vectroner.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak