Tagrytteren søger medlemmer

af D 826 @, torsdag 27. august, 2020, 10:45 (33 dage siden) @ Josax1978

Hejsa

Det er nok lidt en fejl at vi kalder os en Fremo klub. Fordi det var meningen at klubbens anlæg skulle bygges efter Fremo's principper. Og vi vil bygge noget der er lokalt omkring Slagelse. Der er kommet forslag om at have Slagelse station som knudepunkt, og så lave noget fra Slagelse - Næstvedbanen, med Dalmose og en afstikker til Skælskør. Samt Slagelse - Værslev banen til Kalundborg. Jeg er så godt klar over at Skælskørbanen lukkede for persontrafik i 1950, men det kan vi jo som klub være ligeglade med. Men vi starter noget helt småt med at bygge Sønder Bjerge, da den er lille og ikke så økonomisk krævende.

130 cm. over gulvet er også en god beskuer højde, hvilket også er det vi planlægger.

Vi har ikke noget lokale endnu, men vi er blevet optaget i Slagelse kommune som Folkeoplysende fritidsforening, hvilket gør at vi i princippet kan få stillet et lokale gratis til rådighed. Men kommunen ligger ikke inde med noget som vi kan få og være i permanent. Og de vil nok også hellere leje lokaler ud til virksomheder end at stille et lokale gratis til rådighed for en modelbane klub. Vi er så blevet tilbud det næst bedste, nemlig at få lov at låne et sløjdlokale på en skole, og så kan vi som fritidsforening låne en gymnastiksal og sætte anlægget op i når vi er nok medlemmer. Men hvad fremtiden så vil bringe vedr. lokaler må tiden vise. Vi har pt. ikke penge til leje af lokale med kun 9 medlemmer.

Mvh. Martin


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen