M/F HANNÆS.

af Erik .V. Pedersen ⌂ @, tirsdag 28. april, 2020, 23:50 (179 dage siden)

I disse Corona-tider.

Det er tid for modelbyggerier ! i det mindste for "os" pensionister !

Ja, --jeg ved det godt --jeg har også et par andre småfærge-projekter igang. Dem arbejdes der også lidt på - sideløbende. "Fidusen" skulle være, at det der "læres" ved bygningen af den første model, måske kan udnyttes ved bygningen af den næste.

[image]
Underdelen af den lille færge HANNÆS -dækket- med begyndelsen til skibssiderne. -- 28. april 2020.

Samtidig har jeg det problem, at jeg ikke har egentlige tegninger af færgerne, men evt. kan/må udnytte det, at værftet -Søren Larsen & Sønners Skibsværft, Nykøbing Mors- byggede 12 næsten ens færger over en årrække.

[image]
Flere af dem synes så ens, at jeg kan tillade mig at tage "hovedmålene" fra en af de få tegninger jeg har, og benytte målene på den næste færge, med kraftig skelen til billleder af den aktuelle færge. Begyndelsen til tegningsskitse. -- 28. april 2020.

Virkelighedens HANNÆS er nu husbåd og ligger i Københavns havn.

---

Lad os se nogle fotos af andre hjemmebyggerier (som også andre allerede har foreslået) i disse for vort land så svære tider ! ! !

- :-) -

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen