Relevant i disse tider?

af 87-Gruppen, 24/3 2020, 14:42 (1465 dage siden) @ Steff

Hej Steff

Ja, det må blive ved spekulationer, men jeg forestiller mig at en båre med en patient bliver bragt ind gennem en af skydedørene (læg mærke til at der er indvedige foldedøre indenfor skydedøren) når så patienten er indedørs kan man åbne fløjdøre ind til hvad jeg opfatter som undersøgelserummet og trille patienten derind, hvor lægen har sin magelige stol og et lille bord ud for det eneste store vindue i vognen. Læg mærke til at "lægen" har eget toilet, men ingen håndvask !?
Hvad de tre kupeer med håndvask er tænkt til er uvist, måske til lægekolleger eller andet sygepasser personale, den gang, som nu var det vigtigt at vaske hænder!
Den efterfølgende tjeneste kupé giver sig selv, da der også skulle passes fyr.

Med mindre der gemmer sig en forklarende tekst i arkiverne så er tankerne bag nok tabt for eftertiden ligesom brugen af korte skruekoblinger.

Gode hilsener fra Vagn


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak