DMJU messe og Corona-virus

af Steff @, mandag 09. marts, 2020, 18:01 (124 dage siden) @ Thomas Jespersen

Inden de herrer kommer for godt igang, så husk der er et økonomisk spørgsmål i det her og en stor sum penge der er tabt, hvis det hele bliver aflyst.

Thomas

Kære Thomas m. fl.

Du har FULDSTÆNDIGT RET, det har jo intet som helst med en eventuel smittefare at gøre, det er økonomien, der afgøre det;-)

Men så meld det dog ud, det er DET jeg savner i DMJU "Breaking news" og ikke en afventende Whisky-messe mv., der er afgørende!

Se DET giver respekt og HVIS nu "the s... hits the fan" er jeg hundrede procent sikker på, at der er opbakning til et nyt arrangement og hjælp!! DET er DMJU´s messe værd og ALLE dem der hjælper bag kulissen:-) :-)

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen