Ønskeseddel :-)

af Morten Flindt Larsen, København K, onsdag 29. januar, 2020, 00:02 (167 dage siden) @ MR Godstog

Hej (:
Tja nu ved jeg ikke rigtig lige hvad du mener med det,

Citat: "jeg syntes bare ikke det er ok, at sende et katalog på gaden med en vare som slet ikke er lavet endnu". Det kan da vist ikke være mere tydeligt. Der vil være en masse modeljernbanefolk, som hvert år går og glæder sig til de nye kataloger med billeder af nyheder, som du altså af en eller anden grund ikke synes, at de skal have, før varerne er produceret og kommet ud på hylderne. Det synes jeg ikke er ok.
Det er også muligt, at du i stedet mener, at erhvervslivet skal tvinges til at bruge penge på ethvert nyt produkt, som de melder ud og at intet skal kunne omgøres og trækkes tilbage, hvis efterspørgslen viser sig ikke at være til stede, men det synes jeg er både en virkelighedsfjern og møgforkælet indstilling at have. Hvis du som kunde er utilfreds, så skift til en anden leverandør, der vil levere den vare, du vil have, fordi det kan betale sig for ham.

--
Med vanlig venlig hilsen
אתה אדם סקרן, הא

En pessimist ser en mørk tunnel.
En optimist ser lyset for enden af tunnelen.
En realist ser et godstog.
En lokomotivfører ser tre idioter, der står midt i sporet og stirrer tomt frem for sig.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen