Heljans MaK

af Knarbjerg ⌂, Nordsjælland, torsdag 05. september, 2019, 21:18 (177 dage siden) @ Steff

"MEN din ovenstående bemærkning om "Mak-værk" synes jeg er forkert eller beror på en misforståelse af mit skrevne, da den IKKE hentyder til hverken forbilledet eller Heljans præstationer."

Hej Steffen
Min brug af udtrykket "MaK-værk", som du henviser til, er jo en del af den oprindelige tekst, skrevet før oprettelsen af denne tråd og derfor helt uden sammenhæng med dit tidligere indlæg her i tråden.

Din anvendelse af det samme udtryk er heller ikke taget med i det, jeg citerer fra dit indlæg her og, da jeg samtidig prøver at adskille de tilføjede bemærkninger fra den oprindelige tekst ved brug af en anden farve, håber og tror jeg ikke, der er nogen, som forbinder de to forskellige anvendelser af udtrykket med hinanden.

I øvrigt har jeg altid opfattet brugen af udtrykket "Mak-værk" i forbindelse med Mak lokomotiverne, som en form for kærlig leg med ord, og ikke nødvendigvis negativt ment.
Lige præcis i min anmeldelse af Heljans lokomotiv indrømmer jeg dog gerne at, det er udtrykkets mere negative side, jeg hentyder til men, jeg skriver jo også samtidig at, modellen netop ikke fortjener brugen af udtrykket i den negative form.

--
Mvh
Knarbjerg
http://knarbjerg.blogspot.com/


Hele emnet:

 RSS Feed af emneKommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen