Kun lys i venstre side i kørselretningen

af ptmadsen, Haderslev, lørdag 20. juli, 2019, 20:04 (116 dage siden) @ erikit
redigeret af ptmadsen, lørdag 20. juli, 2019, 20:11

Hej
Jeg undres. Du har fortalt os at du er en ældre og ikke særlig mobil Herre som er IT uddannet. Du har tidligere kørt 3 skinne analog,og nu ønsker du at skifte til 2 skinne digital drift.
Du har på det seneste indkøbt en ROCO z21 central og gjort et vildt indkøb af Pico skinner og fred være med det. Herefter lader du børnebørnene lege med toget uden tilsyneladende selv at have sat dig ind i hvordan det digitale system indstilles og virker.
Børn og unge mennesker taster ofte uden at tænke over følgerne. I langt de fleste tilfælde er der mulighed for at komme tilbage til Square One. I dette tilfælde ved at resette decoderen til factory indstilling. Nu er factory indstilling i langt de fleste tilfælde ikke decoder fabrikantens indstilling men derimod som i dette tilfælde, Heljan / lokomotiv fabrikantens indstilling, vær opmærksom på det. Dette gælder lokomotiver der er leveret med decoder, monteret og indstillet af lokomotiv fabrikanten.
Inden du udfører en reset af decoderen, prøv lige dine funktionstaster, det kunne jo tænkes at der blot var slukket for de lys du mener at mangle. Og tag så at læse og ikke mindst forstå den manual der tilhører din decoder.

Venlig hilsen
Peter Madsen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen