Bykulisse

af Morten Flindt, fredag 08. februar, 2019, 19:54 (347 dage siden) @ Skott

Hej Morten
Fantastiske links - Især er denne husrække spændende:

[image]

Nyt tag på, hvor de meget tyske kviste stikker op midt for ved de 2 bygninger til venstre, så kunne det nemt være dansk.
Også fantstisk station. Er selv opvokset ved Sønderborgbanen, så det er jo lige taget derfra.

Endelig er 'smånipset' fra MBZ også fænomenalt - Intet problem at få brugt sine sparepenge ;)

Hej Skott,

Det glæder mig, at du kan lide dem. Det med sparepengene til lige netop disse ting kender jeg udmærket til. ;-) :-D :-D

Jeg bruger selv at være opmærksom på, når jeg ser et dansk 1:1-hus på nettet, som arkitektonisk minder om et udenlandsk byggesæt, og så gemmer jeg "forbillede-billeder" sammen med billeder af byggesættene (noget jeg har lært af den gode OOG). Nogle gange, kan det udenlandske byggesæt bruges til noget "dansk", andre gange ikke. Det afhænger også lidt af temaet for modelbanen. Det er dog vigtigt ikke at gå fuldstændig amok i udenlandsk præget arkitektur; det er den danske arkitektur, som er den mest almindelige, selv om man mange steder har været åbne for udenlandske strømninger. Pas også på ikke at blive for københavnsagtig i en købstad. Der er stor forskel på arkitekturen. Skær husene ned til købstadshøjde.

[image]

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen