Bykulisse

af Flemming Søeborg, fredag 08. februar, 2019, 09:39 (10 dage siden) @ Skott

Hej Skott.

Prøv at kigge på Auhagens flotte byhuse - mange af dem er med pudsede mure i pastelfarver, men de kan godt bruges - og har realistiske højder, mange detaljer og glimrende forretningsfacader. I næste nummer af Spor og baner er der netop et eksempel på nem ombygning af et Auhagen-byhus til dansk jernbanehotel (udkommer 21. februar).

Faller har en del huse, der med lidt god vilje kan bruges - her er det specielt de gamle Pola-modeller, der har tilpas 'anonym' arkitektur til også at kunne bruges på danske anlæg.

Vollmers huse er gerenelt meget germanske i stilen, og deres huse med murstensfacader er lidt grove i det, men kan måske bruges som baggårdsbygninger.

Jeco har (eller har haft) ét eller to halvreliefhuse, der kan bruges i en baggård, og kig f.eks. også på Artitecs sortiment.

God fornøjelse med 'jagten' på egnede emner.

Med venlig hilsen,

Flemming Søeborg


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen