MCK MX ved at dukke op, internetpoliti!

af UTJ, fredag 07. december, 2018, 12:21 (195 dage siden) @ Steff

[image]

Herregud. Det er jo bare simpel kritik - det har de vel lov til at fremføre, anonymt eller ej. "optisk" er et underligt subjektivt ord som formentlig dækker over at lige netop den som skriver "optisk" er tilfreds, men at det så sandeligt ikke siger nogetsomhelst om hvad andre synes. Der er vel ikke behov for noteapparat og kildehenvisninger ved opslag i dette forum.

McK's er/bliver sikkert udmærket i udformningen. Som med snart alt modeltog med danske forbilleder er der efterhånden alternativer, idet stort set alle forbilleder er fabrikeret af mindst to fabrikanter.

Det man kan undre sig over er at (hvis det ikke er tilfældet) McK og proselytter ikke har målt en snude op ved at sætte fx tape baner på en 1:1-snude og tegne kurveplanen efter sådan en opmåling. Tvivler på at man har gjort det, men det ville være godt arbejde, for det ville gøre det nemmere at sidde med CAD'en efterfølgende. Min erfaring er at intet kan erstatte godt tegningsmateriale og har man ikke dette er der kun opmålinger tilbage. Og godt tegningsmateriale er detaljeret tegningsmateriale, ikke kun hovedtegninger og skøn om detaljer udfra billeder.

:-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen