Opbygning af modeljernbane til museumsbrug

af Søeborg, 22/2 2016, 10:56 (2992 dage siden) @ Erik V. Pedersen

Med al ære og respekt for modeljernbaneklubbernes store arbejde og engagement så mener jeg nu, at det personale, der skal betjene en modeljernbane, beregnet til offentlig fremvisning (dagligt, hver dag året rundt?), skal være kontraktligt bundet, således at der er en garanti for fremmøde/tilkaldevagt. Det koster, men det vil være trist for alle parter, hvis et anlæg ikke kan drives i dets fulde udstrækning og omfang men kun, når 'nogle' har tid/lyst.

Ak ja, det ender med at blive raketvidenskab og er dog alligevel kun en hobby - sådan set! Maksimen er, at det skal være robust, og det skal være enkelt, så simpelt kan det siges.

Med venlig hilsen,

Søeborg


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak