S-tog

af Erik V. Pedersen ⌂, 5/4 2014, 19:10 (3673 dage siden) @ Josax1978

Erik synes du det er gået bedre med salget af CA, CAE, CL, CLL, CRM?? På internettet og på DMJU messen kunne du købe dem for 250-300 per styk. Så S-tog bør have samme chance for at sælge som lignende togsæt fra Roco Arriva Lint, Piko Desiro og McK MzIII.


----------


Hej Josax ( ! ! ! )

Nu forholder jeg mig ikke til, hvad Du / I opfatter som en rimelig pris (for jeres Dankort). Til gengæld må jeg konstatere, at Du -ligesom politikerne - uanset partifarve- snakker udenom, i stedet for at svare på det/de stillede spørgsmål.

Derfor må jeg åbenbart stille dem igen, ---måske tydeliggøre dem lidt:

Forstår jeg dig ret: Du håber på -delvis forventer- et salg af 500-1000 ekspl.
til max. kr. 1800,-, men dermed altså også enkelte, der vil give op til kr.
1800.-- pr. sæt.

Kan Du fremvise / fremføre nogen form for sandsynlighed -dokumentation- for det > antal. Det kunne være spændende at se.

---------------

Jo der er rigtig mange der gerne vil købe. Men vi taler ikke om at der skal laves > mere end 500-1.000 per version.

Det må jo være "sød musik" i enhver fabrikants øre, --lige til at gå i gang med en produktion "på mandag". Af hensyn til hans tegnebog/dankort, er der måske lige et par ting, der skal afklares inden. Derfor:

Du ved, at "der er rigtig mange, der gerne vil købe", --- så må Du også have en fornemmelse af hvor mange og hvem, der vil købe.

Du skal ikke nævne navne/adresser, men Du må kunne nævne de "grupper", Du mener, og de antal Du forventer, at de vil købe.

Det vil en eventuel fabrikant sikkert meget gerne vide, så han kan dividere dette antal op i fremstillingsomkostningerne og derved finde en forventet fremstillingspris pr. stk. (Husk så, at hertil kommer også alle de andre omkostninger, forsendelse, forretningsavance og moms oven i det hele til sidst.)

Jeg har ikke været i Bramdrumdam i dag, men havde de pågældende fabrikanter kendt de priser, Du nævner, havde de måske også givet sig til at sy (brodere) stramaj i stedet for at fremstille modeljernbanevogne ! ! !

Lad os nu høre et svar på de stillede spørgsmål.

Hilsen,
Erik V.
www.evp.dk

[image]

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne



Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak