Avatar

En mirakkelkur

af Futfar, Kajerød, 19/2 2017, 17:22 (2645 dage siden) @ Bent Larsen
redigeret af Futfar, 19/2 2017, 17:27

Ja, det er jo i sandhed en mirakelkur:-). Har du selv lavet alt det du beskriver?
Jeg er selv den tilfredse ejer af en McK ME maskine, 3-leder, og det eneste der ikke var helt som det skulle være, var dens trækevne. Og visse problemer med - især ved ranger hastighed - at passere de nævnte sporskifter/-dobbelte kryds(englændere). Det blev så løst ved, for det første at skifte til en Märklin slæbesko, og dernæst at montere hæfteringe på alle trækaksler, på den ene endda 2 stk., for jeg var så heldig, at der på den ene - af McK's udleverede trækaksler - var monteret 2 hæfteringe, angiveligt ved en fejl. Den trækker/skubber nu fint 6 stk. DD-vogne, med hver deres slæbesko. På 4% + stigninger.
At skifte til anden hjulstørrelse har jeg så ikke haft behov for, men det glæder mig da at du - med det store arbejde du har udført - har fået skik på problemerne:-P. Tillykke med det, og det er der måske andre der kan få glæde af at vide;-).
Hvad angår hastigheden på dit lok, er det jo fint nok at den er som du ønsker det, men ellers er en hastighedsændring en simpel ting at ændre på :-D.

--
Med venlig hilsen
Futfar.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak