3D print og modeltog, kan det kombineres?

af Fiona, Sdr. Bjert, 11/10 2011, 17:12 (4376 dage siden) @ f.ormstrup

Hej

Jeg er den heldige ejer af ovennævnte Köf (tak for billederne Flemming). Da jeg fik den med posten for et par uger siden, var jeg meget positiv overrasket over kvaliteten. (I positiv retning). Det er korrekt at den er lavet i et andet materiale end den Köf, der er afbilledet i den ovennænte tråd på Sporskiftet. Men det er alligevel den samme model. På http://www.shapeways.com/shops/triangel hvor Köf'en er købt (kr 320,-) er der flere materialevalgmuligheder, denne er den dyreste.

Det er min hensigt at montere en Trix underdel under ovennævnte.

Konceptet på Shapeways virker rigtig interessant, men prisniveauet bliver efter min mening hurtigt for højt, hvis man vil have større modeller. Så vidt jeg forstår bliver 3D-printene prissat efter forbrug af materiale.

--
Venlig Hilsen

Jørgen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Den Gule By

Den Gule By
Pris 137 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak