McK ME er på sporet nu med flere billeder

af peterw, 2/6 2016, 09:27 (2892 dage siden) @ Morten Flindt Larsen
redigeret af peterw, 2/6 2016, 10:10

Tjah, hvis man havde graveret gitrene i vognkassen i stedet for at insistere på at lave en løsning i ætset metal, havde det optiske indtryk af modellen efter min opfattelse kunne være bragt i bedre overensstemnelse med forbilledet.

Det er faktisk rigtig fint at ordene "min opfattelse" indgår i din sætning - for alt andet lige er der jo tale om model-tog, hvoraf følger at der er tale om en tillempet (skala-) udgave af virkeligheden... Oplevelsen af hvad der er det rigtige helhedsindryk og dermed den bedste model er og bliver en subjektiv ting... :-)

- Så det at McK har gjort som de har gjort er jo resultatet af en afvejning af muligheder, under hensyntagen til hvad de syntes gav det rigtige helhedsindtryk...

Med andre ord:
Uanset producent og model vil der altid være "nogen" der synes "noget" ser "forkert" ud - og i praksis kan et stykke modeltog aldrig blive "korrekt" - for der er jo netop tale om model-tog...

Selv synes jeg alt i alt at ME'eren er ganske godt ramt. Jeg kan sagtens se at rammerne omkring gitrene ser lidt grove ud - men med den valgte teknologi kan det ikke være anderledes.

Jeg kan sagtens leve med den valgte løsning, synes maskinen er generelt meget flottere end den ældre Hobby Trade model og glæder mig til at få fat i et relevant bemalet eksemplar... ;-)

Peter


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak