Esso tankstation i Sorø - lige til modelbanen

af Morten Flindt Larsen, København K, 3/4 2016, 08:46 (2943 dage siden) @ Svend B J
redigeret af Morten Flindt Larsen, 3/4 2016, 08:56

Type-tankstationer efter dansk forbillede findes ikke i en ordentlig færdigmodel. Heljans Esso-tank fra ca. 1965 er for lille, men benzinpumper og skiltning er dog anvendelige. De tyske producenters modeller er - nå ja, for tyske og har ikke megen lighed med danske anlæg. Efter min mening er den mest anvendelige model på markedet City Classics', som ses herunder.
[image]
Ganske vist er bygningen opført med en art elementkakler i stedet for pudset mur, men mon ikke de fine riller kan spartles ud og slibes væk som led i en fordanskning? Også denne bygning er lidt klejn til store biltyper, men synes dog bedre end Heljans tank. Heljan leverer bensinpumper og skilte jf. ovenstående. Den klassiske danske skiltegalge med Esso-skiltet er nok den største nød at knække, med mindre man har et gammelt, pænt Lego-skilt liggende i brokkassen.

Walthers har også en fin tankstation i deres program, men her er det skrå vindues-arrangement i butikken fuldstændig atypisk for en dansk tank.
[image]


Med venlig hilsen
Morten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak