Ønskelisten

af Erik V. Pedersen ⌂ @, 9/8 2011, 01:31 (4637 dage siden) @ Tommy Nilsson

Herligt at læse -bare indtil videre- de fremsatte ønsker. Det er ligesom dengang jeg var med i redaktionen af Signalposten. Når redaktøren i bladet bad om forslag og idéer, så kom de mange forslag og idéer, --men .....

Efter et redaktionsmøde, hvor vi havde fået en kopi af de indkomne forslag/ønsker, satte jeg mig tilrette, og skrev alle de fremsatte forslag/ønsker op, med "en streg", for hver gang de optrådte.

Når man var færdig med det, var man nøjagtig lige så klog, som inden man spurgte overhovedet: Hver gang en abonnent ønskede mere af "det", var der en anden, der ville sige sit abonnement af, hvis der kom mere af "det".

Læs det nu endelig rigtigt: Der var intet i vejen med de fremsatte ønsker/forslag. De var 110% i orden, --det var bare umuligt at efterkomme dem, da de stort set altid modsvaredes af et tilsvarende "modønske".

"Og hvad kan vi så lære af det" som Gotha Andersen altid afsluttede med, når han fortalte vittigheder i "Tyllefyllebølleby" (Hareskov station), --Tommy bliver nok ikke meget klogere.

Erik V. Pedersen,
www.evp.dk

(Nå, ---men som jeg allerede har nævnt overfor webmaster-- ville jeg sætte pris på farver i årgangs-oversigten. I mørke er alle katte grå, --men det var Signalposten vist dog ikke. Lad os se nogle farvede forsider.)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Den Lille Blå Kat

Den Lille Blå Kat
Pris 170 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak