Laserskårede papbygninger

af f.ormstrup ⌂, 11/9 2011, 18:57 (4583 dage siden) @ Claus E. Hansen

Har ledvogterhuset og det ser noget "ferskt" ud efter at det er samlet. Men en gang fornuftig og ikke mindst forsigtig patinering, vil helt sikkert kunne gøre underværker (der er jo ikke fortrydelsesret her), så det minder mere om virkeligheden. Modellen er i øvrigt holdbar og solid nok, der er ikke faldet noget af.

Mvh
Claus

Det er let at slippe af med det ferske-ensartede udseende på en papmodel, da pap er et taknemmeligt materiale at arbejde med.

[image]

På billedet er det en jysk transformatorstation fra Witzel der patineres.

Først sprayes bygningen med klar lak så den kan tåle vand. Lakken skal tørre et par dage. Så påføres bygningen farvet limvand (1 dele trælim + 6 dele vand + lidt akrylmaling - okker og oliven) og dækkes herefter af en blanding af jord og forskellige farver "fine turf". Det meste fjernes igen med en pensel. Nu skal bygningen tørre en uges tid. Hvis der er steder hvor der er for meget jord/turf blanding kan det let fjernes med en fugtig klud.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak