Lokoførere i modeltoget ?

af UTJ, 27/8 2011, 19:46 (4574 dage siden) @ Christian Møller

Hej Alle!
Jeg overvejer at "montere" lokoførere i mine lokomotiver - men hvad gør en prof MJ'er? GØR I det? Og hvad med min My'er og min MO'er? Skal der een ind i begge ender af lokomotivet? Er man helt til grin hvis man møder op i en klub med lokofører i begge førerhuse på sin MO - f.eks?
(Jeg er endnu ikke medlem af en klub - idet den klub der er i min by kører DC analog , min makker og jeg har AC digital.)

Det er et rigtigt godt spørgsmål. Jeg vil anbefale dig at snakke lidt med de andre i din lokale klub. Gennem samtale kan du så argumentere for dit valg. For du har ret. Du kan let blive gjort til grin hvis ikke baggrunden for dit valg er formidlet, hvis du er nyankommen i en klub.

Føl dig frem, for du skal jo lære flokken at kende.

Noget helt andet er at fra omkring 1967 og frem forsvandt togførervognene fra godstogene og togføren blev "puttet" ind i bageste førerrum. Vel at mærke, hvis det var et diesellokomotiv. Men kun indtil togførere blev afskaffet i godstog i 1970'erne.

Ellers kan du jo overveje kun at anskaffe dig damplokomotiver og triangenmotorvogne, der kun har ét førerrum. For så er du ude over problemet med bemandingen i dine små køretøjer.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak