tyske damplokomotiver i DK?

af Steff, 10/12 2012, 20:04 (4156 dage siden) @ bygger01
redigeret af Steff, 10/12 2012, 20:08

Go´aften til Steff fra Herning!

Øhhh, dér må du nok lige hjælpe mig lidt, for jeg er ikke helt med, bl.a. m.h.t. ordet "direkte".
Jeg mener at skrive det rent tekniske "mumbo jumbo" m.h.t. udregninger o.s.v., altså den alvorlige del m.h.t. at gennemføre en sammenligning. Det er altså alt andet end længden på lokomotivet.
DEREFTER skriver jeg om vores "allesammens leg", for det er vel det vi gør, i voksenverdenen hedder det vel ofte bare "hobby", ikke sandt?
Og netop - som også en anden bekræfter - kan vi gøre lige det vi har lyst til. Om det så er "modelkorrekt" i forhold alle mulige og umulige (og tit af andre opstillede) parameter, er vel fuldstændigt ligemeget, ik´? Vi/jeg opstiller vores egne parametre.
Altså, alle kan dyrke hobbyen på deres måde hjemme uden hensyntagen til hvad andre mener og gør. DET er da pragtfuldt, synes jeg. Og kører der så en BR 24 eller andet rundt på vores "krigs modeljernbane", hvad så?
Men når jeg er i den "alvorlige" del m.h.t. udregninger, kommer så også det historisk korrekte ind. Og hér har der altså ikke været nogen BR 24, hverken under eller efter krigen. Derimod tit BR 38 (ofte med "Wannentender") lige over grænsen til Padborg i 1950´erne og 1960´erne.
Kender ikke til hvad der er skrevet i det andet forum du nævner, bruger det ikke, prøver at holde mig til de tre fora under "jernbanen".

Håber det gav svar på det, jeg mente at have skrevet. Hvis ikke, vil jeg da selvfølgelig gerne uddybe:-) .

Ønsker dig en forhåbentlig fortsat god aften

Steff


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak