En S-(køn) maskine, lyd og vogne til

af Claus E. Hansen, Silkeborg, 1/8 2011, 17:18 (4507 dage siden) @ D 839
redigeret af Claus E. Hansen, 1/8 2011, 17:36

Nogen holder sig måske også tilbage pga. at den nyeste sending S-maskiner ikke har lyd.

Men hvad nu hvis alternativet havde været, at der i så fald slet ikke var kommet en S-maskine ud?

Som sagt, så tror jeg man vil få en masse ud af det alligevel, hvis man interesserer blot den mindste smule for damp i H0.

Det er en forholdsvis enkel sag at skifte decoderen ud. Der medfølger en meget fin manual, der forklarer dette.

Og lyddecoderen? Ja den skulle Togdillen iflg. forlydender være i fuld gang med at arbejde med. Spurgte til det for nylig. Han har forresten også den rigtige D-maskinelyd i forvejen, og kendere siger at der er meget store forskel på den oprindelige Hobbytrade-lyd, og så den rigtige D-maskinelyd.

Og den oprindelige decoder, kan man jo altid gå af med igen, der skal nok være nogen der kan bruge den.

Og vogne? Ja CL-vognene er der jo i forvejen. Heljan skulle også iflg. forlydender komme med en AC-vogn (AC blev sat ind i stedet for AL i togene på Nordvest- og Kystbanen, da l. klasses-pendlerne ("de store fisk") ikke var til "fællesrum"). En AL skulle også være i kikkerten, nu skal BL´eren jo også lige ud. Tikøb har forresten et byggesæt af AL-vognen i halv 0 (der var en annonce i det nyeste nr. af Banen).

Kystbanen og Hobbykæden har indgået et samarbejde, der også medfører bl.a. C 60 og C 61 fra HFHJ. Og en CLe-vogn skulle heller ikke være helt umulig, fik jeg at vide da jeg spurgte nærmere til det for nylig hos Kystbanen.

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak