Avatar

Bramming Modelbaneklub

af Carsten B. Thomsen, Frederikshavn, 17/6 2012, 21:08 (4336 dage siden) @ Madsen

Hej gæve Bramming-folk

Jeg håber virkelig, at tingene falder på plads for jer.
En stadig "levende" station er jo et genialt sted til en modeljernbaneklub, ikke kun på grund af bygningens jernbanehistoriske tilknytning, men også ligeså meget fordi, der jo som oftest er gode trafikforbindelser, så I også kan tiltrække medlemmer andre steder fra end lige fra det nærmeste lokalområde, og endelig så fordi stationsbygninger som regel er nogle langstrakte bygninger, som er de bedst tænkelige rammer om et anlæg med gode lange kørestrækninger.

Frederikshavn Modeljernbaneklub, som jeg var medlem af ommertrent fra starten af, bor på tilsvarende vis på loftet af Kvissel Station - i et lokale som stort set ikke kunne bruges til andet (heldigvis) - og på Frederikhavn Kommunes nåde, idet kommunen købte bygningen af DSB dengang for et symbolsk beløb, så den med nød og næppe undgik nedrivning.
Det er en langstrakt bygning og med et stort loft, hvor der er plads til et ligeledes langstrakt modeljernbaneanlæg.
I lokalområdet (og i Frederikshavn) betragtes FMJK som et stort aktiv, og jeg håber at I vil få ligeså meget goodwill som FMJK har fået og stadig får - og måske også gerne lidt sponsorpenge, hvis I ligesom os selv skal sætte lokalerne i stand, inden I kan komme igang med "det sjove".

Pøj-pøj med projektet - og så glæder jeg mig til at komme og besøge jer en skønne dag, hvis såfremt ifald at det lykkes for jer.

--
Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen

Fremo-medlem, H0 2-skinne DCC, dansk (incl. udenlandsk materiel, der kører/har kørt i Danmark), epoke III til VI - dog primært IV.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

  • Bramming Modelbaneklub - Madsen, 17/6 2012, 19:51 [*]
    • Bramming Modelbaneklub - Carsten B. Thomsen, 17/6 2012, 21:08

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak