Bramming Modelbaneklub

af Madsen, 17/6 2012, 19:51 (4336 dage siden)

Modeltogplaner på skinner


Tirsdag d. 29. maj mødte 35 personer op til stiftende generalforsamling på Bramming Egnsmuseum.

Efter en kort velkomst blev der orienteret om klubbens planer og økonomiske muligheder på nuværende tidspunkt.
Der blev bl.a. orienteret om de igangværende forhandlinger med DSB om at leje hele 1. salen på Bramming Banegård, i alt 277 m2.
Store dele af banegården har længe ligget øde hen, men nu ser det ud til at Bramming Modelbaneklub kan skabe liv i den flotte banegårdsbygning.

Valg til bestyrelse
Der var derefter valg til bestyrelsen, som kom til at bestå af: Flemming Madsen, Preben Hansen, Kim Christensen, Carsten Simonsen og Claus Boulund. Niels Dissing og Michael Poulsen blev valgt som suppleanter. Bestyrelsen vil konstitueret sig snarest.
Som revisor og suppleant blev valgt henv. Preben Lauridsen og Finn Christensen.
Efter valget var der tilmelding, og der blev tilmeldt 27 medlemmer, hvilket var langt over forventning.
Der er selvfølgelig stadig mulighed for yderligere medlemmer, der kan henvende sig til Flemming Madsen på tlf. 40 93 01 53 eller mail: dg.madsen@privat.dk

Banegårdens historie
Efter generalforsamlingen var kaffe, øl og sodavand, og der blev holdt et kort foredrag om Bramming Banegårds historie fra 1874 til i dag, desuden orienterede et medlem af Bramming Lokalråd om deres planer for resten af Banegården.
Ønsker man yderligere information, kan man kigge ind på klubbens hjemmeside: www.brammingmodelbaneklub.dk, som vil være oppe og køre i løbet af de nærmeste dage.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

  • Bramming Modelbaneklub - Madsen, 17/6 2012, 19:51 [*]

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak