CIWL vogne i H0, epoke III for anvendelse I Danmark

af bygger01, Herning, 10/3 2022, 17:38 (780 dage siden) @ Steff

Ja, vognene var kortere end tilsvarende ”Europæiske” vogne, netop fordi de var færgevogne. Det vil sige at de skulle passe det engelske meget mindre fritrumsprofil. Havde de været længere kunne de i visse kurver (i England) komme i karambolage med fritrumsprofilet, derfor kortere.

Det passer fint med de fleste modeljernbaner, og det betyder, at jeg vil pakke 3790 ud og først prøve den i en Märklin DSB stamme.

Der er sikkert A koblinger med, så mon jeg skal bruge dem eller prøve en kortkobling / håber der lidt viden om det her på Signalposten ( min. 424,6 mm ). Har haft Märklin kortkoblinger på nogle Heljan personvogne, og det blev noget rod, så der er A på igen, men de nye fra Märklin skal prøves !

--
Jørgen Steffensen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak