EB 3201 fra Piko

af Flemming Søeborg, 25/1 2021, 11:47 (1159 dage siden)

Her er billeder af Pikos nye Vectron-model af DSB's litra EB-lokomotiver, taget i al hast uden videre kommentarer. Jeg har ikke kunnet kontrollere, om alle påskrifter er med (og korrekte), da jeg endnu ikke har set billeder taget af påskrifterne på siderne - de fleste tilgængelige billeder viser mest lokomotiverne skråt forfra, så det ville være dejligt, hvis nogle ville vise mere detaljerede billeder af de virkelige lokomotiver.
Der er masser af detaljer på modellen, og den eneste lille 'afvigelse', jeg kan se, er, at håndbøjlerne ved dørene blot er støbt med i formen - men det ses ikke ved 'normal' betragtningsvinkel/afstand. Det er en flot model - der vejer godt til: 425 gram - og så endda med plast-overdel. Jeg glæder mig til at afprøve modellen, der er digital med lyd. Nok om det - her er billederne:

[image]

[image]

[image]

[image]

Hmm .... en symbolladet dato...

[image]

[image]

Med venlig hilsen,

Flemming Søeborg


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Fodrejse ad tilgroede spor

Fodrejse ad tilgroede spor
Pris 185 kr.

Læs mere

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak