Søger interesserede til kommende H0 klub i Slagelse.

af D 826 @, lørdag 25. januar, 2020, 20:45 (249 dage siden) @ f.ormstrup

Jeg har snakket med en i kommunen, og en kommende forening, klub kan godt få hjælp af kommunens kultur og fritids forvaltning, men som det ser ud lige nu, så er der ikke ledige lokaler ret mange steder i kommunen. Dog kan en forening tilmeldt folkeoplysningsloven søge om lån at sportshal/gymnastiksal på en skole eller hvad der nu er at finde. Og jeg har pt. ikke kunne læse nogen steder at det skulle koste noget. Men derfor vil vi dog kigge/søge efter ledige lokaler i kommunalt regi. Som jeg fik af vide at kunne jeg/vi i klubben selv finde frem til noget som er ledigt, så vil de fritidsforvaltningen gerne hjælpe.

Vi skal ikke være CVR registreret da vi ikke kommer til at drive nogen form for forretning. Desuden så har vi i Køge lige været igennem den proces, og her betaler vi ikke husleje til kommunen, men vi skal til gengæld dele lokalet med andre foreninger.

En ny klub i Slagelse vil naturligvis blive for alle, også børn ned til 12 år, men ifølge med en voksen når der laves noget i klubben.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen