+ 4 Digitale Heljan MX og MY, kom nu med et svar!!

af Steff @, mandag 11. juni, 2018, 14:01 (159 dage siden) @ Tommy Nilsson

Kære webmaster

Med den meget, meget store respekt jeg har for de tre fora og webmasters arbejde og ikke mindst den glæde jeg har ved at læse, bidrage, viderebringe, svare, blive klogere etc., må jeg nok desværre og i mit sprogbrug konstatere, at dit svar til Svend – og med ham mange, mange, mange flere – er ikke brugeligt og virker mere som en ”spring over handling”, en ikke anvendelig undskyldning, skyden sit selvpålagte ansvar til hjørne og ikke lyst til at tage det forventede – og af flere læsere ønskede - ansvar højtideligt = hvem bestemmer og laver retningslinjerne!

Sprørgsmålet er absolut relevant;

”er dette et salgsforum eller ikke, altså gælder det der står i retningslinjerne for Signalpostens forum, hvor der IKKE er nævnt salg eller er det bare en floskel og en hensigtserklæring"?

Når dette er skrevet/sagt, kan jeg ikke i min vildeste fantasi tro, at læserne/brugerne hér ikke har noget som helst imod en enkelt salgsannonce eller to fra en læser eller en bemærkning om, at man kan skrive til vedkommende for at høre mere.
Men når en enkelt sælger åbenbart ikke har empati, forståelse eller andet for hvad er acceptabelt for dette forum og dets læsere eller ej, begynder lysten til at anvende dette forum personligt for mig at dale mærkbart.

Og det kan jo IKKE komme bag på Webmaster at der er ønsket/behov for et svar og bl.a. som ønsket i mit eget indlæg,

http://www.signalposten.dk/forum/index.php?id=10318

og med flere tilkendegivelser om svar.

Det er ligeså hurtigt at svare som at fjerne salgsannoncen som det er at bortcensurere tidlige svar (den tager vi en anden gang, det er uacceptabelt det skete) i denne tråd uagtet hvilken overskrift.

Jeg er KED AF, at denne skriv skal være offentlig, men Webmaster har ikke svaret på de ønsker, der er om at vide, om Signalpostens forum er en tilbudsavis og skal fyldes med tilbud fra mere eller mindre lødige annoncører eller det, som p.t. (muligvis??) er gældende jf. forums egne retningslinjer.
Ligesom Webmaster forbeholder sig ret til at fjerne denne meddelelse, bortcensurere den på grund af forkert indhold, sprogbrug eller andre politiske korrektheder, bliver jeg ved med at spørge, til forums læsere har fået det ønskede svar; er dette en tilbudsavis eller som beskrevet i reglerne for anvendelse, altså et seriøst modeljernbaneforum (med plads til en annonce eller to også).

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

NB: VED GODT DET KRÆVER TID, men en salgs/køb side/spalte?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen