Avatar

Roco N 203

af Futfar @, Kajerød, fredag 11. maj, 2018, 18:05 (190 dage siden) @ Steff
redigeret af Futfar, fredag 11. maj, 2018, 18:26

Kære Futfar

Når i nu "bøvler" med at den elektronik så husk lige - det ved jeg jo i allerede har tænkt på - men alligevel, SIR for "Kendingssignaler".

- Plantog om dagen NUL LYS overhovedet, altså slukket.
- Plantog om natten eller i vejr med dårlig sigt, EN HVID FREM, nederste højre i kørselsretningen. (Den øverste er jo en særtogslanterne).

- Særtog om dagen NUL LYS, men hvid skive

- Særtog om natten, TO HVIDE FREM, den nederste højre + den øverste særtogslanterne.

- En evt. 3- lys front KUN for kørsel i Tyskland, en overgang i 60´erne midlertidigt for kort anvendelse N 205. Blev benyttet af andre maskiner også EFTER BEHOV og IKKE normalt påsatte.

Fortsat god fornøjelse med maskinen.

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

Kære fhv. kollega.
Vi må jo med skam erkende, at vi - selvom vi begge er i besiddelse af din fremragende bog om litra N og T - ikke har nærlæst den i en sådan grad, at lyssætningen som du beskriver den, er gået op for os:-(. Men vi må jo så nøjes med at køre uden at være særtog om natten. Hvilket jo så giver en omfangsrig begrænsning af vores kørselsmønster :-D.

Tak for et - som vanligt fyldestgørende - svar..

--
Med venlig hilsen
Futfar.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen