A pro pos BP Gas - i 1958, hjælp til søgning på arkivdk.

af UTJ, torsdag 10. maj, 2018, 03:56 (194 dage siden) @ Steff

Kære alle

Faldt over en nem måde at søge på arkivdk. til bl.a. historieindhentning eller for at finde inspiration til modelbaneanlægget. Se dette link:

http://www.jernbanen.dk/forum2/index.php?id=41308

Tak for henvisning, desværre blev din diskussion overtaget af ophavsretsdiskussionen, som nogle bruger enhver lejlighed til at genstarte.

Man skal ikke tage et billede for andet end det er med hensyn til oplysninger. Som med alt andet skal det udsættes for grundig kildekritik hvis ikke man skal ende med håbløse hypoteser og konklusioner

arkiv.dk og KB's luftfotosamling er et utrolig godt sted at hente inspiration. Problemet er nok snare at udvælge et tema og så gennemføre dette da det myldrer med gode muligheder for god modellering.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen